Ai, että on vaikea tehdä taas ruokaa kahdelle, kun olen tehnyt monta viikkoa neljälle ja välillä enemmällekin. Tänäänkin tein mukamas niin vähän ruokaa ja silti sitä tuli liikaa. Sen verran liikaa, että otan yövuoroevääksi loput.
Loimulohta pastan, pinaatin ja maissin kanssa
- 250 g loimulohta
- 100 g kuivaa minimaalisen pientä kukkapastaa
- 1 pieni tölkki maissia
- 3 keitettyä kananmunaa
- tuoretta babypinaattia
- kirsikkatomaatteja
- kevätsipulia
- tilliä
- suolaa ja pippuria
- tomaattietikkaa
- oliiviöljyä
- sitruunamehua
Keitin kananmunat ja pastan. Kumosin kypsän pastan kulhoon maissin kanssa ja maustoin suolalla ja pippurilla, sitruunamehulla sekä ties milloin ostetulla upealla tomaattietikalla, se on Muttin tuote. Aivan ihan tuoksultaan ja ärhäkkä maultaan, sitä ei pidä kaataa liikaa.
Sirottelin vadin reunoille babypinaattia ja halkaistuja kirsikkatomaatteja. Keskelle kumosin maustetun pastan ja maissin. Paloittelin valmiina ostetun loimulohen vadille, samoin keitetut kananmunat lohkoina. Päälle ripotin kevätsipulin silppuna ja tilliä. Ihan pinnalle kiersin vielä myllystä hieman pippuria ja kaadoin muutaman tipan oliiviöljyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti