Sain jouluna 2016 iSi Gourmet Whip-sifonin ja innostuin siitä valtavasti. Kerään tälle sivulle kaikki ohjeet, joissa sifonia on käytetty. Nyt niitä on vasta muutama, mutta lista se on lyhytkin lista!
- Hoppuinen suklaamousse
- Perunaespuma
- Mansikkamousse kuten se pitää tehdä
- Yhden kerroksen tiramisu
- Kuohkea kurpitsakeitto
- Hedelmämousse, edellistä epäonnistumista paikkaamaan
- Mansikkamoussea sekä kömmähdyksiä
- Maa-artisokka-perunapyree
- Leijuvan kevyt espressomousse
- Fiinimpi hernekeitto
- Keltajuuri-porkkanapyree
- Maa-artisokkakeitto
- Espressoparfait
- Romanescokeitto
- Kurpitsapyree ankankoipien kanssa
- Maissipyree ja kampasimpukat
- Sipulikastike ja kampasimpukat
- Punajuuriespuma ja kampasimpukat
- Porkkana- ja perunaespuma paistetun siian kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti