Meillä oli kylmälaatikossa kylmäsavulohta, joka oli käytettävä ruoaksi, enää ei auttanut vetkuilla. Kurkkaus vihanneslaatikkoon nostatti pöydälle pussinpohjallisen perunoita, muutaman porkkanan, palan bataattia ja kevässipuleita. Näitäpä siis vuokaan viipaleina, kylmäsavulohi pieniksi suikaleiksi, pippuria (ei suolaa juurikaan, lohen suolaisuuden vuoksi), päälle maidon ja kerman sekoitusta, niin että viipaleet peittyivät. Vuoka uuniin 200 asteeseen ja parin tunnin kuluttua pehmeäksi hautunut lohilaatikko oli valmista nautittavaksi.
- Big Green Egg
- Blogaanimiitit
- CampaChurrot
- CampaKimarat
- CampaSanasto
- Crock Pot-ohjeet
- Humpat!
- Juurakon Huldan seikkailut
- Keittiöpeikot
- Miksi bloggaamme?
- Mōis-hulluutta – Viron kartanoita
- Painekattila-kokkailua
- Pannukakut ja vohvelit
- Poissa kotoa
- Pöytä Koreaksi
- Sifoni-ohjeet
- Sous vide
- #suurikeittokirjahaaste
- Tähdenlennot
- Valmiissa pöydissä
tiistai 25. lokakuuta 2011
Lohilaatikko, arkiruokaa ja jääkaapin tyhjennystä
Meillä oli kylmälaatikossa kylmäsavulohta, joka oli käytettävä ruoaksi, enää ei auttanut vetkuilla. Kurkkaus vihanneslaatikkoon nostatti pöydälle pussinpohjallisen perunoita, muutaman porkkanan, palan bataattia ja kevässipuleita. Näitäpä siis vuokaan viipaleina, kylmäsavulohi pieniksi suikaleiksi, pippuria (ei suolaa juurikaan, lohen suolaisuuden vuoksi), päälle maidon ja kerman sekoitusta, niin että viipaleet peittyivät. Vuoka uuniin 200 asteeseen ja parin tunnin kuluttua pehmeäksi hautunut lohilaatikko oli valmista nautittavaksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti