- 4 nektariinia
- 8 tl ruokosokeria
- 8 tl vaahterasiirappia
- 4 tl vaniljauutetta
- pikkuisen voita
- paksua kreikkalaista jogurttia
- juoksevaa hunajaa
- Big Green Egg
- Blogaanimiitit
- CampaChurrot
- CampaKimarat
- CampaSanasto
- Crock Pot-ohjeet
- Humpat!
- Juurakon Huldan seikkailut
- Keittiöpeikot
- Miksi bloggaamme?
- Mōis-hulluutta – Viron kartanoita
- Painekattila-kokkailua
- Pannukakut ja vohvelit
- Poissa kotoa
- Pöytä Koreaksi
- Sifoni-ohjeet
- Sous vide
- #suurikeittokirjahaaste
- Tähdenlennot
- Valmiissa pöydissä
lauantai 29. syyskuuta 2012
Viimetipan nektariinit
Tunnisteet:
hedelmät,
helpot,
hunaja,
jogurtti,
jälkiruoka,
nektariini,
nopeat,
vaahterasiirappi,
vanilja,
vaniljauute
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nektariinit ovat lemppparihedelmiäni.Nami tuolla tavoin syötynä:)
VastaaPoistaTäällä niitä on vaan niin harvoin oikeaan tapaan kypsinä tarjolla. Aina pitää kytätä ja sittenkin ehtivä usein romahtaa tai kuivua kasaan:/ Mutta ihania hedelmiä ne kyllä ovat.
PoistaTuon on täytynyt olla hyvää! Vaniljaa ja vaahterasiirappia..voi kyllä aistia mitkä tuoksut on irronnut uunista!
VastaaPoistaVähän enemmänkin olisin voinut lirauttaa vaahterasiirappia tai sitten vaihtaa fariinisokeriin! Oli tosi hyvää ja helppoa ja nopeaakin, kun uuni oli valmiiksi lämmin. Käytin sellaisia nektariineja, jotka eivät olisi olleet ihan syömäkypsiä vielä, jostain kokkiohjelmasta poimin tiedon, että uuniin sopii hyvin ne vähän liian kovat, pysyy rakenne hyvänä, mutta pehmenevät kyllä lusikalle sopiviksi.
Poista