Kaupassa oli kotimaista vasikanlihaa muhkeina kyljyksinä ja vastustin kiusausta noin kolme sekuntia. Tänään valmistin ne meille varhaiselle päivälliselle.
Vasikankyljykset grillissä
- 2 vasikankyljystä
- 0,5 dl punaviiniä
- 2 rkl oliiviöljyä
- tuoretta persiljaa, rosmariinia ja timjamia
- suolaa ja pippuria
Sekoita marinadin ainekset laakeassa astiassa ja aseta kyljykset marinadiin maustumaan, käännä kerran tai pari vähintään tunnin aikana. Kuumenna briketit grillissä ja grillaa kyljyksiä noin 4-6 minuuttia puoleltaan riipppuen kyljysten paksuudesta. Nosta ne folioon ja peittele asettumaan noin 10 minuutiksi.
Lisäkkeenä meillä oli grillattua tomaattia ja yrttisiä uusia perunoita. Nostimme loput perunasadostamme, noin kilon verran tuli tälläkin kertaa. Lajikkeen nimi oli King Edward ja peruna oli pientä ja sievää, kuoressa oli hieman punaisia läikkiä.
Yrttiset perunat
- pieniä perunoita
- tuoreita yrttejä (ruohosipulia, timjamia, persiljaa ja basilikaa)
- voita
- suolaa ja pippuria
Höyrytä perunat kypsiksi ja sekoita niihin yrttejä silppuna, voita, suolaa ja pippuria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti