perjantai 26. elokuuta 2016

Espanjalainen salaatti


Keväällä caminon aikana söin usein salaattia, joka oli hyvin yksinkertaista, mutta maistuvaa. Sitä sain syötyä silloinkin, kun ruokahaluni katoaminen hankaloitti muita syömisiä. Samanlaista salaattia söimme tällä viikolla eräänä päivänä. Se saa edustaa tämänpäiväistä Espanja-osuutta, sillä emme ole kotona tänään kokkailemassa.

Espanjalainen salaatti grilliruoan kaverina neljälle

  • 2 suurta tomaattia
  • 1 kurkku
  • 1 paprika
  • 1 punasipuli
  • loraus punaviinietikkaa
  • loraus oliiviöljyä
  • pikkuisen sokeria
  • pippuria
  • tuoretta basilikaa
Pilko tomaatti, kuorittu kurkku ja paprika isohkoiksi lohkoiksi. Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi. Sekoita öljystä, sokerista ja etikasta kastike ja yhdistä se lohkoihin. Sekoittele ja pyöräytä pinnalle pippuria ja revi muutama lehti basilikaa päälle. 



La Vueltan etapista emme nyt tiedä tarkemmin, tämä postaus tulee ajastettuna. Huomenna palaamme kotiin ja kisankin pariin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti