perjantai 2. syyskuuta 2016

Pimientos de padrón



Ruoanlaittaminen on vakavaa puuhaa, se vaatii ruoanlaittoruokaa. Aikoja sitten näin TOP100-ruokablogit-sivuilla puhuttavan grillipaprikoista. En silloin innostunut niistä, koska en silloin koskaan sattunut näkemään niitä kaupoissa. Tänään näin ja heti innostuin, ostin pussin ja kotiin päästyäni tarkastin ohjeen Kauha & Kamera-blogista. 


Pikkuiset vihreät paprikat 

  • 1 paketti vihreitä grillipaprikoita
  • loraus oliiviöljyä
  • suolaa
Paista paprikoita oliiviöljyssä kunnes niiden kyljet ovat kunnolla ruskettuneet, mausta suolalla. Pistele suuhusi kuumina.






La Vueltan etapin voittoon ajoi Valerio Conti, kokonaiskilpailun kärki säilyy ennallaan, Nairo johtaa ja Chris on toisena.


3 kommenttia:

  1. Ruoanlaittoruoka on tärkeää, eikä pidä myöskään väheksyä ruoantekojuomaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tismalleen samaa mieltä!

      Poista
    2. Hauskaa näitten kohdalla oli se, miten helppoa oli tehdä maistuvaa naposteltavaa :D Mahdoton epäonnistua, ellei nyt sitten polta paprikoita.

      Poista