perjantai 7. lokakuuta 2016

25 g alkupalaa


Tänään söin jotain sellaista, mitä en ollut koskaan aikaisemmin syönyt. Saattaisin syödä uudelleenkin. Alkuruoaksi sommittelimme jäiden keskelle 50 g kaviaaria kahdelle, sipulia, smetanaa ja pikkuisia paahtoleipäpalasia. Juomaksi tietysti samppanjaa eikä alkuruoassa ollut paljon valittamista. 


10 kommenttia:

  1. Ai että mä sanon.. Täytynee joku päivä ilahduttaa ukkokultaa samanlaisella alkupalalla ja poronvasaa pääruoaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilahduta vaan! :D Meillä oli hieman brutaalimpi pääruoka tänään, se ei kertakaikkiaan sopinut samaan postaukseen. :D

      Poista
  2. Mä taidan olla moukka, kun pidän muista mädeistä enemmän kuin kaviaarista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei toki, muikun- ja siianmäti ovat kyllä minustakin parempia, mutta tuo kerran maistaminen oli minulle Se Juttu.

      ps. viimein lähti paketti tänään sinulle

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Helsingissä on vissiin se kaviaaribaari, sinne voisi mennä joskus, jos ei ujostuttaisi liikaa. :)

      Poista
    2. Onko? Houkutteleva paikka tosiaan!

      Poista
    3. Finlandia Caviar Etelärannassa.

      Poista
  4. Ei ihan arkipäivän ruokaa...Onnittelut, syystä tai toisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, minäkin kerkisin elää 50 vuotta ennen kuin maistoin. :) Mutta nyt ei siis ollut synttäripäivä.

      Poista