Viime marraskuussa postasin hätähousun kahvilikööristä. En malttanut odottaa sen ässehtimistä niin pitkään kuin olin ajatellut. Tavallista minua. Käytin likööriä johonkin joulun kakuista ja sitten unohdin juoman jääkaapin perukoille.
Eilen likööripullo osui katseeseeni etsiessäni jotain muuta tähdenlentopäivälliselle ja päätin maistaa vieläkö juoma olisi kunnossa. Se näytti hyvin tummalta, muttei samealta.
Koska eilen oli viimeaikojen tyypillisten säitten se joka toinen päivä, jolloin aurinko paistoi, kuvasimme kahvilikööriä ulkona oikein urakalla. Ehkä taas naapurit katsoivat, että mitä kummaa nuo oikein puuhaavat. Ehkä he ovat tottuneet. Todennäköisesti heitä ei kiinnosta.
Minäkin tein viime vuoden loppupuolella kahvilikööriä ,ja viime viikolla kävi ystävä maistamassa,ja kehui hyväksi.Minulla tosin on kermainen kahvilikööri,eikä kirkas,kuten sinulla.Tein samalla myös pomeranssilikööriä kun sain niitä pomeransseja niin paljon,siitä tulikin hyvää:)
VastaaPoistaPomeranssia en olekaan koskaan päässyt kokeilemaan mitenkään, edes maistamaan! Tai no kuivattua kuorta ehkä.
PoistaEi niitä pomeransseja sellaisenaan voikaan syödä,kuoren alla on hedelmä jossa vähän hyvin aromikasta mehua,ja kamala määrä siemeniä,joissa on paljon pektiiniä. Mutta se kuori...siitä voi tehdä vaikka mitä..
VastaaPoistaOk, kuulostaa mielenkiintoiselta. :)
Poista