keskiviikko 4. syyskuuta 2024

Kokkausvapaapäivä


La Vueltan 17. etappi oli loppupuoleltaan sateinen ja vähän liian jännittävä taas. Kaden Groves voitti jo kolmannen etapin tässä kisassa, upeaa. Kokonaiskilpailun kärjen osalta tilanne ei muuttunut, Ben O'Connor johtaa edelleen ja viisi sekuntia hänen perässään on Primoz Roglic. 

Tänään oli kokkausinto pakkasen puolella pienen vastoinkäymisen tähden, mutta onneksi meillä oli upea tapasleikkeletarjotin valmiina odottamassa jääkaapissa. Se oli eilen ostettaessa vielä 30% alennuksessakin. 


Pakkauksessa oli neljää erilaista aivan ohutta leikkelettä yhteensä 320 g ja leikkasimme niille kaveriksi patonkia ja juustoa. Emme ole onnistuneet löytämään ihan oikeaa manchegoa Ranskasta, mutta joku Pyreneitten juusto on melko samanlaista, joku Tommasi muistaakseni nimeltään. Olemme ajatelleet, että olkoon sitten mukamanchegoa ja hyvin on mennyt läpi kuin väärä raha. Myös oliiveja oli tarjolla ja lasilliset portugalilaista punaviiniä, jonka ostimme yli kuukausi sitten Ruotsista ja luulimme ostavamme roseviiniä. Sepä olikin punaviiniä, mutta ei se mitään. Nyt sille oli paikkansa. Leikkeleistä söimme vähän alle puolet, loput pääsivät tiiviissä rasiassa jääkaappiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti