Olen parisen vuotta harjoitellut ruoan pikaista valmistamista paineen alaisena ja se on kyllä todella hyvä konsti nopeuttaa ruoan valmistusta. Aluksi pelkäsin keittää vettäkin höyrypannussamme, mutta pelko on jo poissa ja painekattila on käytössä silloin tällöin. Kerään tähän alle postaukset, joissa on käsitelty painekattilalla keittämistä, vanhimmasta uusimpaan, jolloin voi seurata helposti miten uskallukseni on kehittynyt.
- Jännän äärellä - keitettyä vettä
- Burgundinpata
- Coq au vin ja crème brûlée revisited
- Mielenmuutosblogonese painekattilassa
- Carbonade flamande
- Hätäinen tomaattikastike lähtökiireessä
- Julia Child-sipulikeitto höyrypannussa
- Bolognese hevosen jauhelihasta
- Pollo alla Cacciatora
- Korealaiset saunamunat
- Kokonainen sähkönsäästöbroileri
- Toinen kokonainen sähkönsäästöbroileri
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti