Tälle sivulle kerään korealaiset kokkailuni, sillä innostus ei näytä laantumisen merkkejä. Postaukset ovat vanhimmasta uusimpaan ja monissa niissä on jotain pieniä sivuruokia lisäksi. Erilaiset korealaiseen keittiöön liittyvät valmistustekniikat, ainekset ja välineet ovat nyt suurin kiinnostuksen kohteeni ja toivon oppivani kaikista niistä paljon lisää ja äkkiä sittenkin! Onneksi kotoisa ateriakaverini ainakin vielä jaksaa askarrella syömäpuikkojen kanssa. Usein otamme lusikan avuksi lopussa, jos eivät puikot enää pysy kädessä.
- Parasite-herkku – Jjapaguri
- Chicken Jjapaguri
- Ensimmäinen bulgogi
- Gamjajeon – korealaiset perunapannukakut
- Paahdetut seesaminsiemenet
- Maekjeok – marinoitu possu
- Korealaiset kanankoivet kahdella kastikkeella
- Oi Bokkeum – paistettu kurkku
- Yangnyeom Chicken – kahteen kertaan uppopaistettu korealainen kana
- Possubulgogi
- Kimchi Bokkeum Bap – paistettu kimchiriisi
- Jälkimarinoitu kesäkurpitsa
- Korealaiset saunamunat
- Jangjorim – naudanlihaa soijakastikkeessa
- Budae Jjigae – Korean Army Stew
- Bibimbap
- Paistettua kurkkua ja naudanlihaa
- Hobak Buchim – kesäkurpitsapannukakut
- Wanja Jorim – lihapullat suolaisen makeassa kastikkeessa
- Gochujang-kiilteiset pannukasvikset
- Dak Naengchae – korealainen kanasalaatti
- Bulgogi Jeongol – Korean Hot Pot
- Hotteok – korealaiset makeat pannukakut
- Soijamarinoidut viiriäisenmunat
- Dangangjeong – rapeat kanapalat tahmeassa kastikkeessa
- Yukjeon – ohut marinoidut pihviviipaleet pannulla
- Lemon Chung – sitrussiirappi
- Gamja Jorim – soijakastikkeessa haudutetut perunat
- Gungjung Tteokbokki – riisikakut soijakastikkeessa possun ja kasvisten kera
- Kimbap
- Dak Kalguksu – korealainen kana-nuudelikeitto
- Jangsanjeok ja Tteokbokki teriyaki-kastikkeessa – pienet jauhelihapihvit ja riisikakut
- Salmon Bulgogi
- Kaalisivuke
- Otatko hieman ramenia?
- Gyeran-jjim – höyrytetty kananmuna
- Kerta kiellon päälle: Maekjeok – doenjang-marinoitu possu toistamiseen
- Korean Hot Pot revisited – tällä kertaa kanalla ja uudella laitteella
- Korean Corn Dogs
- Tornado Omelette & kimchiriisi
- Mandu – korealaiset taikinanyytit
- Korean Style Deviled Eggs
- Daegu Jorim – turskaa soijakastikkeessa
- Spam Fried Rice
- Haemul Jeongol – mausteinen merellinen hotpot kansallisena kalakeittopäivänä
- Kahden kaalin pannukakku
- Korean Coleslaw
- Ensimmäinen CampaKimchi Marttojen neuvoin
- Cheonggyeongchae doenjang-muchim – paksoi soijapaputahnassa
- Possunkylki maustekastikkeessa
- Korean Dumplings – mandut kana-kasvistäytteellä
- Haemul Pajeon – kevätsipulipannukakku katkaravuilla
- Buldak – korealainen Fire Chicken
- Presidentinvaalipäivän hotpot ilman kimchiä
- Korealainen pyttipannu lohibugolgista ja tähdenlentoriisistä
- Oi Chamchi Kimbap – tonnikalatäytteinen kimbap
- Dakgaejang – mausteinen korealainen kanakeitto
- Nuhbiani – korealainen kuninkaallinen pihvi sivukkeineen
- Kimchijeon – korealainen kimchipannukakku
- Oi Kimchi – kurkkukimchi
- Korean Pot Roast
- Kanakeitto kahdelle dolsot-kulhoissa
- Huippukokouskeitto pakastemanduista
- Korean Coleslaw – rapea sivuke
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti