Joulusta 2015 olemme opetelleet tasalämpökypsennystä, eli sous vide-tekniikkaa ruoanlaitossa. Tälle sivulle kerään kaikki tähän aiheeseen liittyvät postaukset, vanhin postaus ylimpänä.
- Ensimmäinen kokeilu, lohi 50-asteisena
- Perunat ja porkkanat (pitemmällä pitkässä postauksessa, jaksa selata!)
- Tryffelimunakas
- Hevosen ulkofile
- Broilerin fileet
- Possun sisäfile
- Hampurilaispihvit hevosen lihasta
- Fenkoli
- Ruusukaalit
- 47-asteista lohta
- Ankanrinta
- 50-asteista lohta
- Kengurua
- 55-asteinen pihvi ja 85-asteiset kasvikset
- 50-asteinen lohi öljyssä
- Crème brûlée
- Munakas uudelleen tryffelisuolalla maustettuna
- Vihanneksia vakuumissa
- Luumuhilloa vakuumipussissa
- Omeletit annospurkeissa
- Broilerinmaksapatee
- Appelsiinimarinoitu kalkkunafilee
- Valkosipuliperunat purkissa
- Kampasimpukat
- Päärynät Marsala-kastikkeella
- Turskaa
- Kuhaa
- Päärynät siiderissä
- Ranskalainen sipulikeitto
- Puolen kilon sisäfilepala ja vihanneksia sous vide
- Glögipäärynät
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti