Tälle sivulle kerään kaikki postaukset jotka käsittelevät suurta keittokirjahaastetta, jonka ku ite tekee-blogin Minna aloitti kesäkuussa 2017. Sen tarkoituksena on omaan tahtiin postata ruokalajeja, joita kokkaan oman keittokirjahyllyni kirjoista. Samalla tulen katsastaneeksi, mistä kirjoista en missään nimessä halua luopua ja muistelen mistä kirjat ovat minulle tulleet (jos muistan) ja mitä niistä ylipäätään tykkään.
- Hans Välimäki: Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan – Tarte tatin
- Julia Child: Ranskalaisen Keittiön Salaisuudet – Crêpet
- Ruutukokki: Pieni täytekakkupohja
- COCKTAILS New Yorkin baarimestareitten parhaat drinkit: Champagne Cocktail
- Carlos Horrillo & Patrick Morcas: TAPAS yksinkertaisia yhdistelmiä, hätkähdyttäviä makuja – Paistetut munat ja grillipaprikat
- Ariela Säkkinen: Andalusian auringossa – Churrot
- Ilja Börs, Antti Ahokas, Jukka Nykänen, Arto Koskelo, Mika Wist: Juuri nyt – Suomalaisen keittiön uudet klassikot – savoijinkaalikääryleet
- Mysi Lahtinen: Mysi kokkaa ja kertoo – kaalikääryleet
- Hannele Hyvärinen ja Johanna Myllymäki: Suupaloja – suklaakeksit
- Rachel Allen: Rachel's Favourite Food at Home – pinaattia ja pastaa
- Prisca Leclere: Tarte Tatin – tartar
- Risto Mikkola, Henry Lepist: Arjen Luxus – wasabimajoneesi
- Delia Smith: Delia's complete how to cook – suklaakohokas
- Rachel Allen: Bake – 30 päivän muffinitaikina
- Satu Koivisto: Gastronaatti II – päärynäpiirakka
- Rachel Allen: Bake – 30 päivän muffinitaikina, osa 2.
- Risto Mikkola, Henry Lepist: Arjen luxus – Hirviwallenberg
- Mika Remes (toimittaja), Risto Mikkola (reseptit): Liha, kaikki lihasta laitumelta lautaselle – Hirviwallenberg
- Hugh Fearneley-Whittingstall: River Cottage every day - Crème brûlée
- Nigella Lawson: Nigellissima – Roosa rapupasta
- Risto ja Ritva Lehmusoksa: Jean Sibeliuksen pöydässä – Blinit
- Michel Roux: Piirakkakirja – Piirakkapohja
- Katja Bäcksbacka: Ruokatorstai leipoo – Täytekakkupohja
- Michel Roux: Muna – Juustokohokas
- Teresa Välimäki, Johanna Lindholm: Parhaita ruokahetkiä – Mansikka-halloumisalaatti
- Birgitta Rasmusson: Vuosisadan keittokirja – Linnit (blinit)
- Peggy Thomas: Parhaat kalareseptit - Aasialainen kalakeitto
- Marita Joutjärvi & Vittorio Giannini: Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti