#suurikeittokirjahaaste


Tälle sivulle kerään kaikki postaukset jotka käsittelevät suurta keittokirjahaastetta, jonka ku ite tekee-blogin Minna aloitti kesäkuussa 2017. Sen tarkoituksena on omaan tahtiin postata ruokalajeja, joita kokkaan oman keittokirjahyllyni kirjoista. Samalla tulen katsastaneeksi, mistä kirjoista en missään nimessä halua luopua ja muistelen mistä kirjat ovat minulle tulleet (jos muistan) ja mitä niistä ylipäätään tykkään.

  1.  Hans Välimäki: Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan – Tarte tatin
  2. Julia Child: Ranskalaisen Keittiön Salaisuudet – Crêpet
  3. Ruutukokki: Pieni täytekakkupohja
  4. COCKTAILS New Yorkin baarimestareitten parhaat drinkit: Champagne Cocktail
  5. Carlos Horrillo & Patrick Morcas: TAPAS yksinkertaisia yhdistelmiä, hätkähdyttäviä makuja – Paistetut munat ja grillipaprikat
  6. Ariela Säkkinen: Andalusian auringossa – Churrot
  7. Ilja Börs, Antti Ahokas, Jukka Nykänen, Arto Koskelo, Mika Wist: Juuri nyt – Suomalaisen keittiön uudet klassikot – savoijinkaalikääryleet
  8. Mysi Lahtinen: Mysi kokkaa ja kertoo – kaalikääryleet
  9. Hannele Hyvärinen ja Johanna Myllymäki: Suupaloja – suklaakeksit
  10. Rachel Allen: Rachel's Favourite Food at Home – pinaattia ja pastaa
  11. Prisca Leclere: Tarte Tatin – tartar
  12. Risto Mikkola, Henry Lepist: Arjen Luxus – wasabimajoneesi
  13. Delia Smith: Delia's complete how to cook – suklaakohokas
  14. Rachel Allen: Bake – 30 päivän muffinitaikina
  15. Satu Koivisto: Gastronaatti II – päärynäpiirakka
  16. Rachel Allen: Bake – 30 päivän muffinitaikina, osa 2.
  17. Risto Mikkola, Henry Lepist: Arjen luxus – Hirviwallenberg
  18. Mika Remes (toimittaja), Risto Mikkola (reseptit): Liha, kaikki lihasta laitumelta lautaselle – Hirviwallenberg
  19. Hugh Fearneley-Whittingstall: River Cottage every day - Crème brûlée
  20. Nigella Lawson: Nigellissima – Roosa rapupasta
  21. Risto ja Ritva Lehmusoksa: Jean Sibeliuksen pöydässä – Blinit
  22. Michel Roux: Piirakkakirja – Piirakkapohja
  23. Katja Bäcksbacka: Ruokatorstai leipoo – Täytekakkupohja
  24. Michel Roux: Muna – Juustokohokas
  25. Teresa Välimäki, Johanna Lindholm: Parhaita ruokahetkiä – Mansikka-halloumisalaatti
  26. Birgitta Rasmusson: Vuosisadan keittokirja – Linnit (blinit)
  27. Peggy Thomas: Parhaat kalareseptit - Aasialainen kalakeitto
  28. Marita Joutjärvi & Vittorio Giannini: Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti